Спортен комплекс „Лозенец“ Спортен комплекс „Лозенец“ Спортен комплекс „Лозенец“ Спортен комплекс „Лозенец“

Детският очен кабинет в болница „Лозенец“ стартира с безплатни профилактични прегледи на 1-ви юни

На 1-ви юни, по повод Международния ден на детето и откриването на детския кабинет в Отделението по очни болести, Университетска болница „Лозенец“ организира безплатни профилактични прегледи за деца на възраст от 3 до 8 години. Висококвалифицираният ни специалист д-р Гергана Светославова ще преглежда малките пациенти от 08.30 до 17.00 ч в новооткрития детски очен кабинет. Той се намира в Отделението по очни болести, етаж 2.  

„Идеята на кабинета е децата да влизат с усмивка и още по-важно - да излизат с усмивка, заявява д-р Светославова и допълва, че болницата разполага със специализирана детска апаратура, която улеснява прегледа и той протича под формата на игра. В Медицински ценътр„Лозенец“  осигуряваме диагностика и лечение на всички най-чести заболявания в детската възраст, сред които са рефракционни аномалии, кривогледство, амблиопия, напълно лечими, когато са диагностицирани навреме“, заявява офталмологът.

Напомняме на родителите, че при наличие на предишни изследвания, е желателно да ги предоставят по време на консултацията.

Заявките за медицинските прегледи ще се осъществяват чрез контактната ни форма, както и на тел. 02 96 07 682.