Спортен комплекс „Лозенец“ Спортен комплекс „Лозенец“ Спортен комплекс „Лозенец“ Спортен комплекс „Лозенец“

Семейство с благодарност към управителя и екипа на Спортно-оздравителния комплекс „Лозенец“

В своето писмо до директора на болница „Лозенец“  Катя и Момчил Михови споделят отличните си впечатления от качеството на услугите, предоставяни от Спортно-оздравителния комплекс „Лозенец“.  Двамата разказват, че са редовни членове и често ползват услугите на комплекса. 

„Бихме желали да изразим искрена благодарност към г-жа Сандова, управител на Спортно-оздравителен комплекс „Лозенец“ и ръководения от нея екип, за   професионализма, за качеството на предоставяните услуги, за много добрата хигиена и приветливо отношение, които допринасят за поддържане на нашето добро здраве, тонус и при всяко посещение ни карат да се чувстваме у дома си и сред приятели“, пишат сем. Михови.

„Въпреки предизвикателствата, с които се сблъскват държавните лечебни заведения, в частност откъм адекватно финансиране за капиталови инвестиции в поддръжка и осъвременяване на базата, СОК „Лозенец“ е приветлив, много приятен и чист спортно-оздравителен комплекс. Отлично съзнаваме, че, за да може да се компенсира определена амортизираност на материалната база, екипът трябва да полага още по-големи усилия, с цел клиентите да останат доволни. Благодарение на общите усилия посетителите се чувстват обгрижени и специални“, се казва в писмото.

Според сем. Михови успехът на СОК „Лозенец“ се дължи на професионализма и  всеотдайността на г-жа Сандова., която „се намира в комплекса по всяко време  – работно, почивни дни и празници - и винаги е на разположение да реши даден казус, да помогне със съвет или просто да посрещне с усмивка клиентите“.

„Г-н директор, бихме желали да Ви поздравим, че сте успели да намерите и да мотивирате този прекрасен екип. Въпреки наличието на много по-модерни откъм материална база подобни комплекси и съоръжения, ние с удоволствие ще продължим да бъдем Ваши клиенти и занапред, докато продължаваме да усещаме това прекрасно отношение към нас и другите посетители!“, завършват писмото си Катя и Момчил Михови.