Спортен комплекс „Лозенец“ Спортен комплекс „Лозенец“ Спортен комплекс „Лозенец“ Спортен комплекс „Лозенец“

Представители на Спортно-оздравителния комплекс към болница „Лозенец“ взеха участие в обучителен семинар, посветен на GUNA терапията

Боряна Христова и Радостина Димитрова от Спортно-оздравителния комплекс към Университетска болница „Лозенец“ участваха в обучителен семинар за ролята на GUNA терапията. Мастър класът, организиран от GUNA и INTELLECT PHARMA PLUS. се проведе вчера 24 март 2024 г., в Гранд Хотел Милениум София. По време на семинарните занятия представителите на СОК, прилагащи методите на неинвазивна ГУНА ФОРЕЗА в своята работа, имаха възможността да се запознаят със съвременните тенденции в регенеративната медицина и ролята GUNA терапията.

Прилагането на GUNA MDs в естетичната медицина представлява иновативен терапевтичен подход за лечение на естетичните проблеми на кожата, в който всички компоненти са насочени към подобрение на клетъчния метаболизъм и изглаждане на бръчките. Само чрез възстановяване на физиологичните функции на матрикса, чрез дренаж и стабилизиране на правилната функция на мембранните рецептори, се подобрява клетъчната функция и хомеостазата на организма.
GUNA лабораторията разработи продукти и медицински апарат към тях - GUNAPHORESIS, работещ на принципа на резонансната магнитофореза. Апаратът помага на жените и мъжете да изглеждат естествено по-млади, като тонизира, хидратира и освежава кожата.

Неинвазивната мезотерапия Guna повдига имунитета на кожата, не предизвиква фоточувствителност и се прилага през всички сезони.Тя поддържа и възстановява колагеновите фибри, стимулира образвуането на колаген, действа като бариера срещу свободните радикали. Овлажнява, освежава и тонизира кожата, забавя стареенето на кожатаи и има силно противовъзпалително действие.