Спортен комплекс „Лозенец“ Спортен комплекс „Лозенец“ Спортен комплекс „Лозенец“ Спортен комплекс „Лозенец“

Неоперативни корекции


Неоперативен фейслифт

Неоперативният лифтинг на лицето е комбинация от минимално инвазивни и нехирургични процедури, предназначени да подмладят и освежат външния вид, без да е необходима социална изолация и дългото възстановяване на оперативните процедури. В зависимост от резултатите, които целите и състоянието на кожата Ви, по време на консултацията с нашия дерматолог, ще бъдат обсъдени различните терапевтични методи с цел да се избере най-пододящият за конкретния случай.

 

Моделиране на устни

Известно е, че с напредване на възрастта устните изтъняват, губят своя обем, а ъгълчетата им падат надолу, което придава тъжно и уморено изражение на лицето. Инжекционното въвеждане на точното количество хиалуронов филър позволява възстановяване плътността на устните и подчертаване на контура им, придавайки свежа, младежка визия на общото излъчване. След консултация с нашия дерматолог може да изберете най-подходящия филър и деликатно да оформите устните, като запазите индивидуалната им естетична форма.

 

Дефиниране на скули

Една от най-желаните процедури при жените между 30 и 40-годишна възраст е оформяне на скули. С напредване на възрастта и под действието на гравитацията настъпват характерни изменения в човешкото лице – загуба на обем в дълбоките и преразпределение на повърхностните мастни депа, отпускане на лигаментарния апарат. Изграждането на скулите се използва най-често за моделиране овала на лицето. Изразената проекция на скулите е важна отличителна черта на красотата на лицето, а възстановяването на обеми в тази област се превръща в златен стандарт при процедурите с филъри.

 

Оформяне на брадичка и долна челюст

Брадичката е много важна структура, заемаща централно място в долния лицев етаж. Тази зона е често пренебрегвана, но правилно третирана може да издължи лицето, да подобри проекцията му в сагиталната (предно-задната) равнина, както и да подчертае женствеността или мъжествеността на лицето. Този факт прави оформянето на долна челюст и брадичка изключително желана корекция.